Jeg trenger et REALT dytt i riktig retning!

Estimert lesetid: 2 minutter

Jeg trenger et REALT dytt i riktig retning!

Jeg har litt trøbbel med å regulere turtallet for tida, det er enten daukjøring, eller oppe på rødt, girskifte går hakkete og ugreit. Hadde vært kjekt om man kunne fått unnagjort diagnostikk og full sjekk av topp og kropp, service og reparasjon og problem løst i løpet av noen timer. Den gang ei, men det minner meg om at jeg egentlig skulle hatt bilen på verksted…

Å finne balansegangen mellom hverdagsliv med sykdom og kronisk kreativitet, som faktisk gir mestringsfølelse og overskudd, og ikke etterlater meg som en oppvridd klut, er akkurat nå en dans på line, uten sikring. Kanskje leste du om batterikrisen jeg hadde for litt siden? Sånne dager er kjipe, og litt for mange av i perioder, så det gjelder å trå forsiktig.

Fallhøyden er nødvendigvis ikke så stor, men det å komme seg opp i tårnet og våge seg ut på lina igjen etter et fall er vanskelig. Derfor er jeg litt redd for å legge ballen død for lenge, og ønsker opprettholde litt bloggaktivitet selv når det egentlig butter i mot, for denne skrivinga gir så mye tilbake, at jeg vil nesten velge å sidestille den med den beste terapeut!

Skrivekløa er langt ifra kurert, men evnen til å få noe fornuftig og sammenhengende tekst ferdigstilt er litt redusert for tida, og det er ganske frustrerende, for mye av det som skrives på samtidig, er bra saker (tror jeg?). Kanskje jeg er innbilsk eller noe, eller kanskje jeg faktisk klarer å gi litt faen i hva andre tenker, og være fornøyd med det jeg leverer?

Jeg mistenker at dette kaoset av skriverier representerer litt av den uroen som har herja mellom ørene en stund, mens kroppen ikke greier å henge med på dansetrinn og krumspring. Det koker over i topplokket, som en plystrekjele som ikke blir tatt av plata. Blir det tørrkoking snart?

Hva i huleste gjør man når man har 7-8 utkast til blogginnlegg liggende uferdig, halvskrevet, med rusk, rask og lite logisk oppbygning?
JO! Nå skal du høre: man begynner på enda et, bare for å gjøre kaoset komplett🤩 

For å få en dytt i riktig retning, og mer kontinuitet, tror jeg at overskriftene (som foreløpig er arbeidstitler?) må legges i en hatt, og så må jeg trekke opp en vilkårlig overskrift, og FULLFØRE teksten.

Jeg er ikke i besittelse av en eneste hatt, er for tjukk i skallen, og den gamle strikkelua er det langt ifra samme schwungen over, så da tenker jeg at en litt uhøytidelig markedsundersøkelse er veien å gå.

Om du som leser dette setter pris på det jeg skriver, så vær så snill og hjelp meg å trekke en kandidat opp av min digitale hatt!

Om du kun utfra teksten må velge fra alternativene nedenfor, hvilke overskrift ønsker du aller mest å lese hele teksten til:

[yop_poll id=»1″]

Takk for hjelpa!

Jeg skal IKKE begynne på flere innlegg, og skal heller ikke knote videre på de andre som ligger i skrivebordsskuffen (les: den upubliserte rotelista på bloggen) FØR innlegget med flest stemmer er ferdigskrevet og publisert!

Jeg LOVER!Kommentarer

Legg inn en kommentar