Kort og greit om meg

Jeg heter Camilla R. Mikkelsen, jeg er gammel nok til å kjenne at 40-årskrisa lurer like om hjørnet, og driver panisk med selvrealisering og alle de greiene der! Jeg bor på et lite småbruk med min samboer og våre tre barn, pluss 2 katter og 12 frittgående høns. Vi trives godt ute på bøgda i arktiske strøk, nærmere bestemt Nordreisa i Nord-Troms. Jeg skriver om psykisk helse, usynlig sykdom, mestring, selvbilde, hobby, høns, politisk pjatt og annet som faller meg inn😊

Maskemesteren
-selverklært ekspert på personlig mur& fasade

Hvorfor Maskemester?

Jeg er aktivist, hobbyskribent, filosof, kronisk kreativ og imaginær bondeknøl med sansen for selvberging. Jeg lever i troa på at jeg har grønne fingre, uten at det alltid er tilfellet.

Hadde du møtt meg uten å vite noe om meg på forhånd, ville du neppe plukket opp at det feiler meg noe som helst. Et muntert ansikt og en utadvendt framtoning gjemmer bort det som i mange år var mine mørkeste hemmeligheter; Jeg er usynlig syk…og ble ufør i 2018, på grunn av psykisk helse, hvor kompleks PTSD står fram som hovedårsak.

Jeg kom til et punkt, der livet følte som en løgn, og jeg var drittlei av å leve bak trange masker og fasader med retriksjoner. Dermed ble «Maskemesteren» født, en sommerdag i det Hersens covidår 2020, med egen logo, nettside og det hele.

Jeg blogger ikke så ofte som første år, men glimter til med ujevne mellomrom, når lyst og behov er der.

Back to the basics: 3 første bloggposter

Maskemesterens erkjennelse

Akutt og alvorlig skrivekløe

Et alter ego til besvær – eller nytte?