Skuffet – men kampklar!

Estimert lesetid: 3 minutter

Skuffet – men kampklar!

Kamerater. Jeg sitter igjen etter helgas solbrille-maraton med en følelse av skuffelse og forvirring. Når Bjørnar som offentlig person, Rødt sitt ansikt utad, viste seg å være involvert i en hendelse som dette, så er det klart at det skapes enorme overskrifter, og tvil, blant både medlemmer og velgere.

Denne saken har kastet skygge over hans omdømme, og flere spør om vi kan ha tillit til ham som leder. Bjørnar er ikke et offer i denne saken, i utgangspunktet, men slik media herjer med han, så går det nå på helsa løs! Bjørnar er satt ut spill etter et ufattelig press, med sykemelding fram til 18.juli. Forståelig nok.

Det er riktig å erkjenne at Bjørnar har bidratt stort i å bygge opp dette partiet til dagens 14000 medlemmer. Han har vært ærlig, stødig og dedikert til å fremme Rødt sine verdier og mål. Vi kan ikke ignorere det store arbeidet han har gjort, og den positive innflytelsen han har hatt på oss, og samfunnet.

Samtidig er det viktig å huske at Bjørnar ikke ér partiet. Han er en del av en større helhet, som inkluderer oss alle. Det er vi som er medlemmer, aktivister, kandidater og velgere som nå skal bære partiet fremover.

Det er i vår felles innsats, at kraften og styrken til partiet ligger. Det er ikke uten grunn at slagordet fordi fellesskap fungerer gir mening for oss alle.

Selv om vi er skuffet, og kanskje tvilende, bør vi ikke la denne hendelsen få bidra til å ødelegge alt det gode arbeidet som er gjort, og alt det vi kan oppnå i fremtiden. Vi må fokusere på de viktige tingene som skjer, de politiske sakene som virkelig betyr noe for oss som stemmer Rødt.

La oss bruke denne situasjonen som en mulighet til å skifte litt fokus. Jeg tenker at vi må vise verden hva vi er laget av. Og at vi må be mediene om å gi oss mer dekning av de virkelige utfordringene samfunnet står overfor, for akkurat nå har jeg fått nok av agurker og solbriller!

Jeg oppfordrer alle til å engasjere seg i sakene som ligger våre hjerter nær, og vise at vi er et parti med substans, og at vi har vilje til å fortsette med å skape positive endringer, selv nå som det stormer på toppen.

Vi må ha tillit til at vi er i stand til å dra lasset selv. Vi er et sterkt fellesskap av dedikerte medlemmer, og vi må tørre å tro på at vi har kapasiteten som trengs, til å ta oss gjennom dette, og lykkes i den kommende valgkampen, selv om vi har fått noen solide snubletråder å klatre over.

Bjørnar har gjort opp for seg juridisk sett, briller og forelegg er betalt, og han har valgt å legge seg paddeflat. Uansett hva overvåkningsvideo forteller, om briller ble tatt med overlegg, eller ei, så handler det om et øyeblikk av manglende dømmekraft.

Håndteringen kan kritiseres. Men i det store bildet, så har ikke dette gått ut over så mange andre enn Bjørnar selv. I første omgang lar jeg lar tvilen komme han til gode, ønsker ham god bedring, og håper han kommer seg på beina raskt.

Til syvende og sist så er vi bare mennesker, vi driter på draget, og feiler stort. La oss være åpne for forsoning og læring, slik at partiets verdier gjenspeiles. I stedet for å tråkke på et menneske som ligger nede, bør vi klare å vise medfølelse og løfte i fellesskap. Bjørnar har vært et forbilledlig eksempel på dette i mange år, og mange av oss som er med i partiet, som er aktive i dag, ville trolig ikke funnet en trygg havn i et annet parti enn i Rødt!

Nå setter jeg punktum, og ingen må komme å pelle på solbrillene mine når jeg står på stand eller opptrer på vegne av Rødt i løpet av valgkampen, for dette er jeg ferdig med.

Nå ønsker jeg at vi fortsetter å jobbe sammen for de viktige sakene, bygge videre på det partiet vi tror på, OG drive valgkamp sammen med alle fine kandidater over det ganske land! ❤️


Likte du det du nylig leste?
Del gjerne, legg igjen en kommentar og følg meg på instagram eller facebook for å få varslinger om nye innlegg! BuyMeACoffee er lite i bruk akkurat nå, men tenker å la kreative krumspring utfolde seg der etterhvert i stede for å ta opp verdifull plass på nettsiden 😅

Maskemesteren finner du her:

Instagram
Instagram
Facebook
Facebook
BMAC

Kommentarer

Legg inn en kommentar